More...

Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k
 • INFORMATIE: de BFJU-ARS NOBILIS informeert u en u kunt zelf, gratis, de andere ARS NOBILIS-leden informatie bezorgen. Dit kan door een bericht op de website te laten plaatsen en te verspreiden via het mailbestand van ARS NOBILIS dat door het secretariaat wordt beheerd. Uw bericht wordt ook geplaatst op de facebook pagina BFJU Ars Nobilis. Uw kleine aankondiging wordt gratis opgenomen in Prestige Magazine. Uw perscommuniqué of bericht kan worden opgepikt in de Ars Nobilis Mail Magazine die 8 x per jaar wordt uitgestuurd.
 • Het SOS-NETWERK: u wordt aangesloten op de alarmlijn van de BFJU-ARS NOBILIS wat betekent dat u alle veiligheidswaarschuwingen krijgt toegestuurd die het BFJU secretariaat ontvangt uit de sector evenals de opsporings- en andere berichten van de Federale Politie.
 • De HELPDESK van het BFJU secretariaat: op het gsm-nummer 0499/72.28.82 en via het mail-adres [email protected] kunt u terecht met al uw vragen over de sector.
  Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k
 • VOORDELEN: bij evenementen en acties van de BFJU: u neemt met 2 personengratis deel aan de talrijke thema-avonden, colloquia en workshops die de BFJUARSNOBILIS organiseert én u krijgt korting bij diverse vervolmakingscursussendie door BFJU-partners worden ingericht over marketing, internet,verkooptechnieken, veiligheid, materialen zoals goud, diamant en parels, enz.
 • VOORDEELCONTRACTEN bij partners-leveranciers: de BFJU-ARS NOBILIS heeft een overeenkomst en partnership gesloten met CCV Belgium dat voor de leden tal van voordelen inhoudt ivm elektronische betalingen.
 • Toegang tot de LEDENZONE op de website www.arsnobilis.be. Opname in de rubriek van de leden. Leden die dit wensen, krijgen een aparte detailpagina op de website waarmee zij zich rechtstreeks tot de consument kunnen richten en die ze zelf kunnen beheren.
 • GUNSTIGE TARIEVEN bij verschillende lokale media binnen het kader van het BEST JEWELLERS promotieproject, waarbij u advertenties kunt plaatsen aan promotietarieven.
 • VERTEGENWOORDIGING in de European Federation of Jewellery waarbij de BFJU-ARS NOBILIS aangesloten is en die uw belangen verdedigt op Europees niveau.
 • STEMRECHT (indien u dit wenst en op uw schriftelijke vraag) op de Algemene Vergadering en inspraak in de acties van uw beroepsvereniging: zo bepaalt u mee de strategie van de BFJU–ARS NOBILIS in de toekomst.
 • Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k

Nationale bijdrage juweliers 1ste verkooppunt

(Starters betalen het eerste jaar 50%, het tweede jaar 75% waarbij de kopie van de inschrijving bij de KBO geldt als bewijs.) 

€ 400

Per bijkomend verkooppunt 

€ 50

Wit Fila Fila Van Wit Witte Witte Baskets Van Witte Baskets 8wXOPn0k

Zaken met 4 verkooppunten en meer 

STEUNEND LID 

€ 550

Uw inschrijving is definitief na betaling van het lidgeld. Daarna ontvangt u het document voor de boekhouding.

Indien u de voorbije jaren geen lid bent geweest, gelieve dan ook het ingesloten inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen via mail aan [email protected]

UW LIDMAATSCHAPSBIJDRAGE IS 100% FISCAAL AFTREKBAAR (ART. 49 W.I.B.)Tamaris Sleehak fuxia Fire Met Sandalen 7Y6ybgf

Bedrag: zie bijdrage lidmaatschap bovenaan

Rekening IBAN: BE15 4387 2036 2130

BIC-code: KREDBEBB

Mededeling: Lidgeld 2018Adidas Pink shirt Tee Performance T Print c3qSR5Aj4L

Begunstigde: ARS NOBILIS vzw, Priester Cuypersstraat 3, 1040 Brussel​